Elgydium Clinic Tandenb 15/100

CNK: 1222892

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Elgydium Clinic Tandenb 15/100

Veel meer dan een tandenborstel... de eerste tandenborstel die ook een medisch hulpmiddel is

Deze ultra-zachte borstel is geïndiceerd bij patiënten met bepaalde laesies van het mondslijmvlies, met name in geval van: gingivitis en ulcero-necrotische parodontitis, desquamative erosieve laesies, bulleuze dermatose, radio- of chemotherapie-geïnduceerde mucositis ...
Inderdaad, bij de genoemde ziekten is het gebruik van een conventionele tandenborstel, zelfs een zachte, niet aanbevolen vanwege de extreme gevoeligheid van het slijmvlies. Het is echter belangrijk dat deze patiënten een goede mondhygiëne bewaren om infectieuze complicaties te voorkomen. Omdat bij sommige patiënten het poetsen van de tanden meer dan hygiëne alleen is, maakt dit deel uit van de behandeling!

De haartjes van de professionele tandenborstels ELGYDIUM CLINIC 15/100 zijn voorzien van de geavanceerde "Tynex" technologie, waardoor een post-operatief gebruik kan worden aanbevolen.

Haartjes uit Tyrex met een diameter van 15/100e. Flexibele steel uit polypropyleen, materiaal dat compatibel is voor sterilisatie in de magnetron.

De ELGYDIUM CLINIC 15/100 tandenborstels kunnen worden gesteriliseerd door hen 1 min in de magnetron te plaatsen bij 600 W.

Richtprijs

€ 4,95

Gegevens

Meer informatie

EAN Code 3577057054272
Breedte 43 mm.
Hoogte 239 mm.
Diepte 17 mm.
Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk Elgydium