Probiolog Confort Dubbele Zakje 28

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
PROBIOLOG Intestinal Comfort 28 sticks is een probioticum dat twee bekende bacteriestammen combineert: Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium lactis. Het helpt het evenwicht van de natuurlijke darmflora te waarborgen en verbetert zo de werking van de dunne darm en de dikke darm.
Probiotica (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis) zijn micro-organismen en spelen een gunstige rol in onze gezondheid. Ze werken door de natuurlijke bacteriën in de darm te versterken om het spijsverteringscomfort te vergroten, de opname en assimilatie van micronutriënten in het dieet te verbeteren en het afweersysteem te versterken.
PROBIOLOG Intestinaal comfort in sticks zorgt voor de overleving van bacteriën wanneer ze door de maag gaan, zelfs wanneer de capsuleschil wordt vernietigd door zure sappen uit de maag.Alle bacteriën in Probiolog-capsules worden dus levend afgeleverd in de dunne darm en de dikke darm, waar ze kunnen werken.Probiolog verbetert de balans van de darmflora en draagt bij aan een beter spijsverteringscomfort.
ProbioLog is een probioticum dat twee bekende bacteriestammen combineert: Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium lactis. Deze stammen zijn erkend als GRAS (algemeen erkend als veilig) door de FDA in de VS. Regelmatig gebruik van ProbioLog draagt bij aan het evenwicht van de natuurlijke darmflora en verbetert zo de werking van de dunne darm en de dikke darm. ProbioLog draagt bij aan een beter spijsverteringscomfort. De oorspronkelijke samenstelling van ProbioLog is het resultaat van een uniek fabricageproces, dat de overleving van bacteriën garandeert wanneer ze door de maag gaan, zelfs wanneer de capsulehuls wordt vernietigd door maagsap.
De voordelen van probiotica in probiolog
Probiolog Confort is een voedingssupplement op basis van microbiotische stammen en pepermunt dat een goede spijsvertering ondersteunt.
 • Balans van het darmslijmvlies,
 • Verbeterde opname van calcium in de dikke darm,
 • Verbetering van de niet-pathogene microflora van het individu,
 • Preventie van infectieuze pathologieën, voedselintoleranties en allergieën zoals lactose of gluten,
 • Verbetering van de immuuneigenschappen...
Gebruik
Volwassenen : 1 dubbel sachet per dag voor volwassenen, te verdunnen in een glas water (100ml).
Kind : 1 stick per dag.
Inslikken met een glas water tijdens de maaltijden. Het is mogelijk om het poeder in de voeding op te nemen.
Aanbevolen programma van 28 dagen (één box), indien nodig gedurende het jaar te vernieuwen.
Samenstelling

Ingrediënten per dubbel zakje Probiolog® COMFORT: Fructo-oligosacchariden ; zoetstof : sorbitol ; droog extract van pepermuntblad (Mentha x piperita L.) ; antiklontermiddel : siliciumdioxide ; Bifidobacterium lactis BB-12 ; Lactobacillus acidophilus LA-5 ; limoenaroma ; zuurmiddel : citroenzuur ; zoetstof : sucralose.

Contra indicatie
 • Bij gebrek aan follow-up bij immuungecompromitteerde patiënten, wordt het gebruik van Probiolog Confort bij deze populatie niet aanbevolen.
 • Dit product moet met voorzichtigheid en onder toezicht van een arts worden gebruikt in geval van cholangitis, galstenen en andere galaandoeningen.
 • Dit voedingssupplement wordt niet aanbevolen voor mensen met gastro-oesofageale refluxziekte.
 • Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
  Het is raadzaam de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.
  Dit voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
 • Vruchtbaarheid, zwangerschap, borstvoeding
 • Het gebruik van Probiolog Confort wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en dient tijdens het geven van borstvoeding te worden vermeden.
Details
CNK4169959
FabrikantenMAYOLY BENELUX
MerkenProbiolog