Noba Nobarapid Set Steriel 10,0x10,0cm 50 9320392

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het steriele speciale wonddoekje is niet-klevend door de geperforeerde folies die aan beide zijden van het doekje zijn gelamineerd. Het exsudaat wordt geabsorbeerd door het vlies. De folie voorkomt dat het uitstrijkje zich aan de wond hecht. Het wattenstaafje is geschikt voor wonden die de neiging hebben om uit te drogen. Door de niet-klevende eigenschap kan het wattenstaafje ook worden gebruikt voor schaafwonden. NOBARAPID® zijn steriel en individueel verpakt. 50 steriele zakjes zitten in één vouwdoos.

Details
CNK2817450
FabrikantenBota
MerkenNoba
Breedte133 mm
Lengte150 mm
Diepte110 mm