Natur-d 400 Be Life Druppels 50ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De ideale vitamine D voor kinderen Voor onze kinderen kan het levenstempo soms behoorlijk veeleisend zijn. Hun dagen kunnen lang en vermoeiend zijn. Bovendien moeten ze via hun voeding voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen om te groeien, wat niet altijd lukt voor sommige vitamines, waaronder vitamine D. Om kinderen te helpen gezond te blijven is het belangrijk om hun natuurlijke weerstand te ondersteunen: dat is een van de functies van vitamine D. Het is aanbevolen dat kinderen het hele jaar door 400 UI vitamine D nemen. Natur-D 400 bevat een fysiologische dosis (400 internationale eenheden) vitamine D3 op maat van kinderen. De vitamine D van natuurlijke oorsprong (wordt beter gemetaboliseerd dan de synthetische vorm) is hier gecombineerd met TCM-olie. Natur-D helpt om de immuniteit te versterken, stevige botten en tanden aan te maken en te behouden en ondersteunt een normale spierwerking. Vitamine D vervult heel wat essentiële functies in ons lichaam:

• De vitamine draagt bij tot de aanmaak en het behoud van een normaal beenderstelsel, een gezonde spierfunctie en een normale calcium- en fosforopname

• De vitamine draagt bij tot het behoud van een normaal gebit

• De vitamine draagt bij tot een goed werkend immuunsysteem

Gebruik

1 druppel/dag. 's Avonds bij de maaltijd

Samenstelling
Samenstelling 1 g
MCT olie 952 mg
Antioxidant: alfa-tocoferol 30,5 mg
Cholecalciferol (vit. D3) 2,5% 17,5 mg
Indicatie

Immuniteit / Weerstand - Spanning en slaap - Botten en gewrichten - Sport en spierfunctie

Contra indicatie

Geen langdurig gebruik zonder medisch advies De aanbevolen dagelijkse dosis respecteren Vervangt geen gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon of gezonde levensstijl Droog, uit de zon en buiten het bereik van kinderen bewaren

Gegevens
CNK3550217
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte40 mm
Lengte112 mm
Diepte38 mm
Hoeveelheid verpakking50 ml