Leukostrip 13,0mmx102mm 6 Strips 10 66002953

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Leukostrip wondhechtstrips zijn vervaardigd van 100% polyamide voorzien van een hypo-allergene kleeflaag waarmee een vrijwel pijnloze wondsluiting mogelijk is. Het materiaal is elastisch en rekt mee bij eventueel ontstaan van zwelling. Leukostrip komt, nadat de zwelling is afgenomen, weer in haar oorspronkelijke vorm terug. Door hechtingen op de derde postoperatieve dag te vervangen door een wondhechting met Leukostrip, wordt de littekenvorming op de plaats van de insteekopening geminimaliseerd zodat een ontsierend "ritssluiting effect" zoveel mogelijk kan worden voorkomen. Leukostrip kan ook gecombineerd worden met subcutane of intracutane hechtingen of als aanvulling gebruikt worden bij nietjes.

Indicatie

Primaire en secundaire wondsluiting.

Fixatie van huidtransplantaten.

Vervangen van hechtingen (als vervolgbehandeling van subcutane hechtingen).

Ter ondersteuning en ontlasting van sub- en intracutane hechtingen en nietjes.

Gegevens
CNK0662817
FabrikantenSmith & Nephew NV
MerkenSmith & Nephew
Breedte145 mm
Lengte120 mm
Diepte10 mm