Lepivits Maxivits Pot V-caps 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

MaxiVits komt tegemoet aan de specifieke behoeften van mannen en vrouwen. Dit algemeen voedingssupplement, evenwichtig samengesteld uit essentiële vitaminen en mineralen, wordt gecombineerd met talrijke natuurlijke carotenoïden en flavo- noïden (bèta-caroteen, luteïne, asthaxanthine, zeaxanthine) met toevoeging van N-acetyl-L-cysteïne.

GEZONDHEIDSCLAIMS

- Magnesium en vitaminen B2, B3, B5, B6, B9, B12 en C helpen vermoeidheid te verminderen;

- Vitaminen B1, B2, B3 nemen deel aan de cellulaire energieproductie;

- Vitaminen B6, B9, B12 dragen bij tot een normaal homocysteïnemetabolisme;

- Vitamine B6 helpt bij de regulering van de hormonale activiteit en de normale cysteïnesynthese;

- Zink en vitamine A spelen een rol in het proces van cellulaire specialisatie;

- Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normale huid en gezichtsver- mogen;

- Zink en vitamine C dragen bij aan een goed functionerend immuunsysteem;

- Vitaminen C en E helpen cellen te beschermen tegen oxidatieve stress;

- Vitamine C draagt bij tot een normaal energiemetabolisme;

- Jodium draagt bij tot een normale productie van schildklierhormonen en een nor- male werking van de schildklier;

- Vitaminen D en K dragen bij tot de instandhouding van een normale botstructuur;

- Zink draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- IJzer- en kopervrije formule om het ontstaan van oxidatieve reacties in het spijs- verteringskanaal te voorkomen. Aanbevolen voor preventie en na-infectie;

- Bevat een synergie van flavonoïden die de werking van de formule versterken.

Gebruik

1 capsules per dag bij de maaltijd (of zoals voorgeschreven), met een glas water ('s morgens).

Samenstelling

INGREDIËNTEN:

Vitamine C, capsule omhulsel: Pullulan, N-Acetyl-L-Cysteïne, Zinkcitraat, Hesperidine, Lycopeen, Met selenium verrijkte gist, Vitamine B3, Haematococcus pluvialis poeder (eencellige algen) met astaxanthine, Vitamine E (D-alfa tocoferol zuur succinaat), Betacaroteen, Tagetes erecta droog extract (bloem) met Zeaxanthine, Rijstzetmeel, Vitamine B5, Vitamine K2 (menachinon), Luteïne, Vitamine D3 (cholecalciferol), Vitamine B6 (pyridoxaal 5'-fosfaat), Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine K1 (fylloquinon), (6S)-5-methyltetrahydrofolinezuur in de vorm van glucosaminezout, Vitamine B8, Kaliumjodide, Vitamine B12.

Indicatie

AANBEVELINGEN

Voedingssupplement, kan een gevarieerde en evenwichtige voeding niet vervangen. Te nemen als onderdeel van een gezonde levensstijl. Niet in te nemen door kinde- ren onder de 12 jaar. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoe- ding geven en mensen die cumarine-anticoagulantia innemen. Informeer uw arts of apotheker als u gelijktijdig andere geneesmiddelen gebruikt. De consumptie van dit voedingssupplement moet beperkt blijven tot enkele maanden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge plaats. De aan- bevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Contra indicatie

Niet in te nemen door kinderen onder de 12 jaar. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen die cumarine-anticoagulantia innemen.

Gegevens
CNK4307682
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Hoeveelheid verpakking30