Lepivits Collapin Caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Heb je collageen nodig? Collappin is een specifiek complex met een hoge concentratie marien collageenhydrolysaat (Naticol® - collageenpeptiden), hyaluronzuur en vitamine C.

IMPLICATIES

- Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de synoviale vloeistof die overeenkomt met de gewrichtsvloeistof waarin het kraakbeen zich bevindt. Vitamine C draagt bij tot de goede werking van het kraakbeen;

- De werking van collageen en hyaluronzuur wordt versterkt door vitamine C die bijdraagt tot de normale vorming van collageen om de werking van de huid te verzekeren;

- Endogeen collageen zorgt voor de juiste vorming van bindweefsel.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- Gepatenteerde Naticol®-vorm op basis van marien collageenhydrolysaat;

- Hydroxyproline-rijke collageenproteïnen (collageen I & III peptiden);

- Synergie van actieve stoffen gecombineerd met hyaluronzuur en vitamine C;

- Natuurlijke galenische vorm (pullulan) en excipiëns (rijstzetmeel).

Gebruik

2 capsules per dag met een glas water innemen. Aanbevolen voor het slapen gaan.

Samenstelling
Ingrediënten

Marien collageen (Naticol® - mariene collageenpeptiden), hyaluronzuur, vitamine C (l-ascorbinezuur); capsuleomhulsel: 100% plantaardig pullulan.

Voedingswaarde informatie: 1 caps R %*
Marien collageen (Naticol®-hydrolysaat) 300mg -
Hyaluronzuur 150mg -
Vitamine C 90mg 112.5
Indicatie

AANBEVELINGEN

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/ of apotheker als u gelijktijdig andere geneesmiddelen gebruikt. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Contra indicatie

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK

Allergeen: bevat vis. Als u allergisch bent voor de werkzame stoffen (vis).

Details
CNK3814506
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Breedte60 mm
Lengte58 mm
Diepte111 mm
Verpakkingshoeveelheid60