Cr Complex Minerals Be Life Gel 90

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Cr complex : chroom voor een betere vertering van koolhydraten

Chroom is een essentieel micromineraal ook al is het gehalte in het lichaam miniem. Het neemt deel aan het metabolisme van alle macro-nutriënten, dus zowel van vetten, koolhydraten als van eiwitten.

Chroom is vooral van groot belang voor het behouden van een normale glycemie. In andere woorden, chroom helpt bij de vertering van suikers waardoor er een efficiënte opname van glucose kan plaatsvinden. Glucose is misschien wel de belangrijkste energetische brandstof voor het lichaam. Chroom zorgt niet alleen voor betere opname van glucose ter hoogte van de cel maar het vermindert ook "cravings" naar suikers.

Gebruik

1-2 caps./dag
's Ochtends bij de maaltijd

Samenstelling

Samenstelling // 1 capsule Nicotinamide (vit. B3) // 16 mg Riboflavine (vit. B2) // 1,61 mg Chroompicolinaat 12,3% // 489 µg Vulstof: microkristallijne cellulose // 230 mg Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren // 10 mg

Indicatie

Combinatie van chroom en vitamines voor het behoud van een normale bloedsuikerspiegel

Contra indicatie

Op medische advies bij overschrijden van de RI in cumulatieve dosissen. Geen contra-indicaties onder cumulatieve dosissen van 100 µg Cr/dag voor vrouwen en 127 µg/dag voor mannen.

Details
CNK2665479
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte62 mm
Lengte93 mm
Diepte62 mm
Verpakkingshoeveelheid90 gel