4321 Ultra Draineur Zwarte Aalbes 2x280ml Promo

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Voorbehouden voor volwassenen. Schudden vóór gebruik. Per dag 1 dop van 20 ml verdunnen in een groot glas water gedurende 14 dagen. Dit programma mag verschillende malen in de loop van het jaar herhaald worden: vóór de zomer, na de feesten of na kleine buitensporigheden bijvoorbeeld. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Indicatie

4.3.2.1 afslanken Ultra Draineur is een extract van 10 uiterst zorgvuldig gekozen planten om u uw lijn te helpen behouden en een afslankingsprogramma te starten.Deze formule is: > meer geconcentreerd > met 2 maal meer planten*

Ze is speciaal ontwikkeld om u te helpen:

  • te verbranden: Kola, Guarana, Groene thee
  • te draineren: Cichorei, Mate, Venkel, Groene thee
  • te elimineren: Paardenbloem, Mate
  • te ontgiften: Venkelin het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding.

4.3.2.1 afslanken Ultra Draineur bevat ook Rammenas, Groene koffie en Gerst.

  • in hoeveelheid gebruikte planten, ten opzichte van de draineurs 500 ml /
Gegevens
CNK2877298
FabrikantenArkopharma
Merken4321, Arkopharma
Breedte71 mm
Lengte147 mm
Diepte154 mm